Előfizetői tartalom

Már fizet is a Tesla azoknak, akik kipróbálják az autóit

Portfolio
A Tesla alkalmazottakat keres három hónapos tesztvezetői munkára, hogy kiváló minőségű adatokat gyűjtsenek a járművei teljesítményének javítása érdekében. A gyártó karrieroldalán közzétett álláshirdetések arra utalnak, hogy a vállalat a Tesla-tulajdonosoktól származó adatok helyett inkább a belső tesztelésre támaszkodhat a szoftver tesztelése céljából, beleértve a Full Self-Driving programját is.

A tesztvezetők döntő szerepet játszanak a Tesla Autopilot vezetéstámogató funkciójának és a béta Full Self-Driving szoftverének fejlesztésében, mivel különböző érzékelőkkel felszerelt járműveket vezetnek, és többször olyan forgatókönyveket játszanak el, amelyek kihívást jelenthetnek a szoftver számára. Az összegyűjtött adatokat ezután a Tesla üzemekben az adatcímkézők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés