Előfizetői tartalom

Töretlen a lelkesedés a tőzsdéken

Portfolio
Már a hét korábbi része is pozitív hangulatban telt a tőzsdéken, viszont az igazi lökést a tegnap megjelent amerikai inflációs adat adta, amely azt mutatta, hogy júniusban a vártnál nagyobb mértékben csökkent az infláció az Egyesült Államokban, és ezt a pozitív meglepetést a piacok is kedvezően fogadták, így már tegnap is jelentősen emelkedtek a tőzsdék. Úgy látszik azonban, hogy a lendület még a mai napon is kitarthat, hiszen az ázsiai tőzsdéken komolyabb emelkedést láttunk, Európában pedig a kezdeti bizonytalanság után délutánra  határozott emelkedés alakult ki, valamint az USA-ban is végig kitartott a lendület.

2023. július 13. 22:01 Megosztás Kitartott a remek hangulat a tengerentúlon Kimondottan jó hangulatban zajlott ma végig a kereskedés az amerikai tőzsdéken, az S&P 500 0,9 százalékos emelkedése mellett a Dow 0,1 százalékkal került feljebb, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés