Előfizetői tartalom

Ütemterv szerint halad a Waberer's logisztikai központjának építése

Portfolio
Felkerült a bokréta a Waberer’s Csoport Ecseren épülő óriás logisztikai központjára, miután az épület elérte legmagasabb pontját, így az eredetileg tervezett időpontra, 2024 elejére elkészülhet. A 47 ezer négyzetméteres, 18 milliárd forintból megvalósuló raktárkomplexum fejlesztésének célja, hogy a cég innen szolgálja ki bővülő ügyfélkörét. A központ a legmodernebb műszaki és fenntarthatósági megoldások alkalmazásával készül az M0 körgyűrű mellett, a repülőtérhez közel - áll a közleményben.

Közel 15 méteren elérte legmagasabb pontját a Waberer’s ecseri logisztikai központja. Az óriási, 47 ezer négyzetméteres építmény vasbeton vázszerkezete az eredetileg tervezett ütemben készült el, így a 135 ezer négyzetméteres telken megvalósuló zöldmezős beruházás az eredetileg tervezett határidőben, 2024 első negyedévének végére elkészülhet. A Waberer’s 18 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés