Előfizetői tartalom

Nincs megállás, tovább növekszik az AutoWallis

Portfolio
Régiós jelenlétének köszönhetően továbbra is kiegyensúlyozottan növekedett az AutoWallis Csoport az első félévben, miután kétharmadával növelte az értékesített gépjárművek számát az előző évhez képest. A növekedés motorja továbbra is a nagykereskedelmi üzletág, de a kiskereskedelem is jól teljesített – áll a cég közleményében.

Az utóbbi időszakban Európa, így a régió számos országában kedvezőtlen gazdasági folyamatok indultak el, mely a gazdasági növekedés lassulásában, bizonyos esetekben visszaesésben is lemérhető, azonban az AutoWallis diverzifikált működésének köszönhetően a csoport továbbra is a piaci átlag feletti növekedést mutat fel negyedévről negyedévre – közölte a vállalat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés