Előfizetői tartalom

Csődbe ment a menő elektromos bicajokat gyártó holland cég

Portfolio
Csődbe ment az elektromos bicikliket gyártó holland VanMoof. A vállalat a múlt héten védelmet kért a hitelezőkkel szemben, a vagyonfelügyelők jelenleg értékelik a helyzetet és vizsgálják a lehetséges szerkezetátalakítási lehetőségeket, amelyek lehetővé tennék a VanMoof számára a működés folytatását, írja a Reuters.

Az elektromos kerékpárokat gyártó holland VanMoof csődöt jelentett. A vállalat, amely a koronavírus világjárvány idején 100 millió eurós finanszírozáshoz jutott a nemzetközi terjeszkedéséhez, a múlt héten kért védelmet hitelezőitől. A vállalat ügyeinek felügyeletére két vagyonfelügyelőt neveztek ki. Jelenleg értékelik a VanMoof helyzetét, és olyan lehetséges szerkezetátalakítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés