Előfizetői tartalom

A vártnál sokkal jobban jöhet ki az Adidas a Kanye West botrányból

Portfolio
Az Adidas antiszemitizmus és a rasszizmus miatt megszakította az együttműködést Kanye Westtel, emiatt viszont hatalmas készletek maradtak a sportszergyártó nyakán az ismert rapperrel közös együttműködésből, most úgy tűnik, hogy a vártnál több bevételt szerezhet a sportszergyártó a Yeezy nevű termékek eladásából, írja a Financial Times.

Az Adidas hatalmas keresletet tapasztalt a Yeezy cipők első online értékesítésén, a megrendelések meghaladták az 508 millió eurót - tudta meg a Financial Times. Az Adidas várakozásait is felülmúlta a kereslet a cipőkre, amelyek a korábban Kanye West, ma Ye néven ismert művésszel folytatott, megszűnt együttműködés részei voltak. A vállalat május és június folyamán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés