Előfizetői tartalom

Ugrik az olajár, jó a hangulat a tőzsdéken

Portfolio
Vegyes elmozdulásokkal indult a hét a világ részvénypiacain, a japán tőzsdét elsősorban vártnál jobb vállalati gyorsjelentések húzták feljebb, a kínai részvénypiacok viszont estek, ott a helyi ingatlanpiaci turbulenciák miatt aggódnak a befektetők. Ma a spanyol választások eredményén felül beszerzésimenedzser-index adatok érkeztek Európából és az Egyesült Államokból, a vállalati gyorsjelentések mellett elsősorban ezekre reagáltak és reagálnak a befektetők. Európában a kivárás volt a jellemző, az amerikai tőzsdéken pedig egyre jobb a hangulat, annak ellenére, hogy a legfrissebb BMI-adatok azt mutatták, hogy az Egyesült Államok gazdasági bővülésének lendülete csökkent.

2023. július 24. 21:58 Jó napot zárt Amerika Jó napot zártak a tengerentúli tőzsdék, mindhárom vezető részvényindex feljebb tudott kerülni a kereskedésben: a Dow 0,5 százalékkal, az S&P 500 pedig 0,4 százalékkal került feljebb, míg a Nasdaq 0,2 százalékos pluszban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái