Előfizetői tartalom

Itt az új rekord - Történelmi zárócsúcs a német tőzsdén

Portfolio
Nem unatkoznak a befektetők a héten, egymást követik a fontos események: tegnap a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontot emelt a Fed, viszont nyitva hagyta az ajtót a jövőbeli kamatdöntések előtt. Ma az EKB is 25 bázispontot emelt, szintén a piaci várakozásoknak megfelelően. Mindeközben tovább folyik a gyorsjelentési szezon, az USA-ban a Meta a várakozások meghaladó, árbevételt, profitot, és előrejelzést közölt, ami után nagyot emelkedett az árfolyama. Már itthon is elindul a jelentési szezon, ma reggel a Masterplast friss számai érkeztek meg. Ami pedig a szélesebb piacot illeti, ma folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, a vezető német részvényindex új zárócsúcsot állított be, de a francia sincs messze az új rekordtól, az amerikai Dow Jonesnál pedig 1897 óta fennálló rekord dőlhet meg.

2023. július 27. 22:12 Megosztás Nincs új csúcs Nem lett meg végül a nagy rekord, nem sikerült zsinórban 14. napja emelkednie a Dow Jonesnak. A vége 0,7 százalék mínusz lett, az S&P 500 0,6 százalékot esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés