Előfizetői tartalom

Folytatja készpénzellenes akcióját a BKK

Portfolio
|
MTI
A megváltozott vásárlási szokásokhoz igazodva, az ügyfelek gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében augusztus 1-jétől a BKK újabb jegy- és bérletautomatákat tesz készpénzmentessé - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Közleményük szerint a lépéssel "csökken az ügyfelek megkárosítását célzó visszaélések lehetősége", a készülékek üzemeltetése pedig kiszámíthatóbb és üzembiztosabb lesz.

Augusztustól 25 darab automata átalakítása történik meg, és ennek eredményeként a hálózat fenntartása gazdaságosabbá válik, miközben az automaták élettartama tovább nő. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kiemelte, hogy az átalakított automatákat már nem lehet manipulálni, így az erre specializálódott bűnözők nem tudják megkárosítani az utasokat. Az elmúlt időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés