Előfizetői tartalom

Nagyot meneteltek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Új zárócsúcsot állított be tegnap a vezető német részvényindex és a francia tőzsde sincs már messze tőle, ma azonban nincs egyértelműen pozitív hangulat a tőzsdéken, Ázsiában vegyes volt a kép reggel, az európai indexek pedig alig mozdulnak egész nap, csak az amerikai tőzsdék mutatnak erőt. Ma fontos inflációs adatok érkeztek Európából, itthon demográfiai és foglalkoztatottsági adatokat közölt a KSH, és az Egyesült Államokból is jöttek fontos statisztikák a gazdaság állapotára vonatkozóan.

2023. július 28. 22:24 Megosztás Magabiztos előny Az egész pénteki kereskedésben rendkívül pozitív volt a hangulat az amerikai részvénypiacokon és ez zárásig kitartott. Ennek nyomán például a Dow 0,5%-ot erősödött, az S&P 500 index 0,99%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés