FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Twitter: Elon Musk új rekordot jelentett be

Portfolio
A korábban Twitter néven ismert X közösségi médiaplatform havi felhasználói száma "új csúcsot" ért el, meghaladta az 540 milliót - jelentette be Elon Musk pénteken. Mindez a vállalaton belüli szervezeti változások és a Meta Platforms újonnan indított Threads alkalmazással folytatott éles verseny közepette történt. A növekedés ellenére az X továbbra is pénzügyi nehézségekkel küzd a reklámbevételek jelentős visszaesése és a súlyos adósságteher miatt.

Elon Musk pénteki tájékoztatása szerint az X közösségi médiaplatform, korábbi nevén a Twitter rekordszámú, 540 millió fölötti havi felhasználóval rendelkezik. A Musk felvásárlása előtt a Twitter 2022 májusában havi 229 millió aktív felhasználóról számolt be. Az átvétel óta Musk számos termékmódosítást és létszámcsökkentést hajtott végre a vállalat bevételeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés