Előfizetői tartalom

Tovább bővíti agrárportfólióját az UBM

Portfolio
Idén áprilisban jelentették be, hogy a részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén jelenlévő UBM Holding tovább bővíti agrárportfólióját, és a takarmánygyártáson és terménykereskedelmen túl az élőállat-tenyésztésben is megjelenik. Most azt jelentették be, hogy megkötötték az üzletrész-adásvételi szerződést. A tranzakcióban az UBM Holding tanácsadója a Concorde MB Partners volt.

Idén április 5-én jelentették be, hogy az UBM Holding leányvállalata, az UBM Feed indikatív ajánlatát elfogadta a Mangal Ilona Sertéshízlalda Kft. tulajdonosa. Az akkori bejelentés alapján az indikatív ajánlat szerinti üzletrész-adásvételi szerződés megkötésére, a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft. átvilágításának eredményétől függően idén júliusban kerülhetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés