Előfizetői tartalom

Fordult a hangulat: mínuszban zárt Amerika

Portfolio
Azt követően, hogy tegnap ismét kisebb mínuszban zártak a vezető amerikai részvényindexek, ma reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, Európában úgy tűnt, hogy elindulhat egy kisebb pozitív irányú korrekció a tőzsdéken, a délutáni órákban azonban ismét növekszik az eladói nyomás a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti, magyar idő szerint 14 óra 30 perckor kerültek publikálásra a legfrissebb, júliusi munkaerőpiacok Amerikában, az előző hónapokhoz képest pedig most már egyértelmű lassulást látszik a foglalkoztatottság növekedésében. Az adatok publikálását követően gyengül a dollár, fél óra alatt pedig már közel fél százalékot gyengült az amerikai fizetőeszköz az euróhoz képest.

2023. augusztus 04. 22:01 Megosztás Mínuszban zárt Amerika A kereskedés végére esést jeleztek a vezető amerikai indexek: a Dow Jones és a Nasdaq 0,4 százalékos, az S&P 500 0,5 százalékos esést mutat. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés