Előfizetői tartalom

Hasznos funkció érkezik a Google-tól: sokan lesznek hálásak

Portfolio
A Google ezentúl könnyebbé teszi, hogy megtaláljuk és eltávolítsuk elérhetőségi adatainkat a keresési eredményekből. A vállalat mostantól értesítést küld, ha megtalálja a címünket, telefonszámunkat vagy e-mail címünket a weben, és lehetővé teszi, hogy felülvizsgáljuk és kérhessük az adott információ eltávolítását a keresésből - írja a The Verge.

A frissítéssel most anélkül találhatjuk meg adatainkat a Google-on, hogy ténylegesen magunknak kellene elvégezni a keresést. Miután beírtuk személyes adatainkat, a kereső automatikusan előhívja azokat a weboldalakat, amelyek egyezéseket tartalmaznak, és lehetővé teszi, hogy minden egyes weboldalt, ahol feltűnnek az adataink, átnézzünk, majd kérvényt nyújtsunk be a keresőből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés