Előfizetői tartalom

Kitart a lendület, nincs hiány egyedi sztorikból a magyar tőzsdén

Portfolio
A kereskedési idő felénél továbbra is határozott emelkedésben van a BUX, ezzel pedig jócskán felülteljesít az európai átlaghoz képest. Elsősorban az OTP húzza ma a magyar tőzsdét, de nincs hiány izgalmas sztorikból a hazai piacokon, miután az Opus részvényei már közel 10 százalékot emelkedtek azt követően, hogy a Scope Ratings az Opus megerősítette a vállalat besorolását.

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,8 százalékos pluszban van. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés