Előfizetői tartalom

Pénzhegyen ül a világ egyik leggazdagabb embere, mégsem tudja mire költeni

Portfolio
A legendás befektető, Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway a hétvégén tette közzé második negyedéves számait, amelyek a működési eredmény szolid növekedését mutatták, miközben Warren Buffett konglomerátumának készpénzállománya közel 150 milliárd dollárra, vagyis rekordközeli szintre duzzadt. A részvénypiac második negyedévben látott ralija ellenére azonban továbbra is óvatosak, hiszen jóval több részvényt adtak el a negyedév során, mint amennyit vásároltak.

Szegmensek A befektetők szorosan figyelik a Berkshire-t Buffett hírneve miatt, és mert az omahai, nebraskai székhelyű vállalat működési egységeinek eredményei gyakran tükrözik a szélesebb gazdasági trendeket. Ezek közé az egységek közé tartozik a Berkshire névadó energetikai vállalata, és számos ipari vállalat. A cég árbevétele 21,4 százalékkal 92,5 milliárd dollárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés