Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak a tőzsdék a tengerentúlon

Portfolio
Tegnap az amerikai tőzsdéknek sikerült megtörnie a napok óta tartó eső sorozatukat, azonban ez a hangulatjavulás kevésnek bizonyult ahhoz, hogy Ázsiában is javítsa a hangulatot. Összességében csak vegyes mozgásokat láttunk Ázsiában, miután a vártnál gyengébb külkereskedelmi adatok érkeztek Kínából. Végül, ami az európai tőzsdéket illeti, itt esnek a tőzsdék. Makroadatok szempontjából sűrű a mai nap, itthon megérkezett reggel a júliusi inflációs adat, de külkereskedelmi statisztika is jött, valamint a Pénzügyminisztérium is beszámolt a kormány gazdálkodásáról.

2023. augusztus 08. 22:04 Megosztás Mínuszban zártak a tengerentúlon A Dow Jones 158 ponttal, azaz mintegy 0,5%-kal csökkent. Az index a mélypontján több mint 450 pontot esett. Az S&P 500 0,4%-ot csökkent, amivel a havi vesztesége 1,9%-ra emelkedett. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés