Előfizetői tartalom

Behálózzák az üzleti életet a zöld programok - Vajon tudják tartani az ígéreteket a vállalatok?

Portfolio
Közzétette fenntarthatósági jelentését a Tetra Pak a 2022-es évre vonatkozóan, újabb erdőtelepítési programot hirdetett az MNB, közzétette a fenntartható kávétermesztésre vonatkozó eredményeit a Nespresso, valamint hitelesítést szerzett a Vitesco Technologies a széndioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó céljaira a Science Based Targets initiative (SBTi) szervezettől - csak néhány azon eredmények közül, amelyek az elmúlt egy hónapban történtek az itthon is aktív vállalatok körében a fenntarthatóságon belül.

A Tetra Pak közzétette a 2022-es fenntarthatósági jelentését A vállalat előrehaladását öt egymással összefüggő területen mutatja be a riport: élelmiszerrendszerek, körforgás, éghajlat, természet és társadalmi fenntarthatóság. A jelentés alapján nagy mérföldkő volt a vállalat életében, hogy 2022-ben: 39%-kal csökkentette az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés