Előfizetői tartalom

Itt a kormány napenergiás terve: dörzsölhetik a tenyerüket a társasházasok

Utat nyitna az energiaközösségek alakítása és elterjedése előtt a kormány - derül ki Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének az orosz fosszilis energiahordozókról leválását is segítő, a kabinet által társadalmi egyeztetésre bocsátott REPowerEU fejezetéből. Az energiaközösségek ügyét már a Nemzeti Energia- és Klímaterv is a legfontosabbak közé sorolta, de ennek és számos előnyük ellenére eddig egyetlen energiaközösséget sem vettek nyilvántartásba itthon.

Megjelenhetnek az első energiaközösségek A dokumentum összesen 14 reform és 14 beruházás segítségével vázolja fel azt, hogy a kormány az összesen mintegy 2600 milliárd forintnyi forrást hogyan kívánja felhasználni, amennyiben az uniós pénzt megkapjuk. A reformtervek között szerepel egyebek mellett, hogy minden lakossági áramfogyasztónak lehetővé tennék, hogy dinamikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés