Előfizetői tartalom

Nem hiszed el: a Musk-Zuckerberg deathmatch-hez az olasz miniszterelnök keresi a helyszínt

Portfolio
A milliárdos Elon Musk történelmi leszámolást tervez a Facebook alapítójával, Mark Zuckerberggel, és az esemény "epikus helyszínének" biztosításához igénybe vette Giorgia Meloni olasz sminiszterelnök segítségét. A helyszínt, amely Musk ígérete szerint az ókori Rómára emlékeztet majd, egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A találgatások ellenére, amelyek szerint a római Colosseum szolgálhatna a csatatérként, Gennaro Sangiuliano kulturális miniszter megerősítette, hogy az eseményre nem Rómában kerül sor.

Elon Musk, a technológiai mogul és a SpaceX alapítója történelmi terepet keresett a technológiai milliárdossal és a Facebook-alapító Mark Zuckerberggel való közelgő "leszámolásához" - írja a Reuters. Ennek érdekében Giorgia Meloni olasz vezetőtől kért segítséget a megfelelő helyszín kiválasztásához. Musk múlt pénteken az X (korábbi nevén Twitter) nevű közösségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés