Előfizetői tartalom

Történelmi csúcs közelében a Richter

Portfolio
A hét utolsó kereskedési napján is felülteljesít a magyar tőzsde a nemzetközi átlaghoz képest, elsősorban az OTP emelkedésének köszönhetően. A hazai blue chipek közül kisebb pluszban van a Mol és a Richter is, utóbbi esetében pedig már csak néhány forintra vagyunk a történelmi csúcstól, melyet még 2021 márciusában ért el az árfolyam.

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,3 százalékkal került feljebb. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés