Előfizetői tartalom

Vegyesen zárt Amerika

Portfolio
Európában esésben vannak a vezető részvényindexek, a magyar tőzsde azonban a hét utolsó kereskedési napján is felülteljesít, és már csak néhány száz pontra van új történelmi csúcstól. Amerikából a tegnapi fogyasztói árindex adatok után ma a termelői árindex legfrissebb, júliusi adatait ismerhettük meg, a várt 0,2 százalékos mértékhez képest pedig nagyobb, 0,3 százalékos volt a termelői árak növekedése az év hetedik hónapjában. A publikálást követően erősödni kezdett a dollár, a vezető amerikai indexek vegyes képet jeleztek a kereskedés végén. Emellett pedig a délután várható még fontos közlés a tengerentúlról, ugyanis a Michigan Egyetem is közzéteszi fogyasztói hangulatindexét.

2023. augusztus 11. 22:01 Megosztás Vegyesen zárt Amerika A vezető amerikai indexek a hét utolsó napján vegyes képet festettek az amerikai tőzsdékről: a Dow Jones 0,3 százalékkal került feljebb, míg az S&P 500 0,1, a Nasdaq 0,6%-kal került lejjebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés