Előfizetői tartalom

230 milliós tőkeemelés jön a Glosternél

Portfolio
A Gloster a BÉT oldalán arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat a igazgatósága a társaság alaptőkéjének megemeléséről döntött, melyet az igazgatóság a végleges kötelezettségvállalási nyilatkozatok befektetők általi leadását és a jegyzésre kerülő részvények ellenértékének megfizetését követően újabb döntésével fog véglegesíteni.

A tőkeemelés keretében a pénzbeli hozzájárulás ellenértékeként a Gloster összesen 231 886 darab 230 447 628 forint összkibocsátási értékű, új dematerializált Gloster törzsrészvényt (ISIN-azonosító: HU0000189600) bocsát ki, 993,8 forint/darab részvény átlagáron. Az új részvényhez fűződő részvényesi jogok megegyeznek a társaság tőkeemelése előtt kibocsátott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés