Előfizetői tartalom

Az amerikai tőzsdék viszik a fáklyát

Portfolio
Három fontos témára figyelnek a napokban a befektetők: a kínai gazdaságból érkező hírekre, az amerikai (és európai) infláció alakulásával kapcsolatos hírekre és a vállalati gyorsjelentésekre. Ma reggel Ázsiában lefordultak a tőzsdék, a kínai részvénypiacok vezették az esést. A magyar tőzsde kisebb mínuszban zárta a napot, elsősorban az OTP esésének következtében. A vezetői európai részvényindexek vegyesen teljesítettek, az amerikai tőzsdék azonban kisebb pluszban vannak.

2023. augusztus 14. 22:15 Megosztás Pozitív a napvégi mérleg is A chip-részvények és a technológiai cégek fellendülésének hatására az S&P 500 és a Nasdaq Composite is emelkedéssel zártt hétfőn. Az előbbi index 0,5%-os emelkedést mutatott, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés