Előfizetői tartalom

Rossz hírek jöttek Amerikából, mínuszban zártak a tőzsdék

Portfolio
Felemás hangulatban telt ma a kereskedés az ázsiai piacokon, az esést pedig ezúttal is a kínai részvények vezették. Ezt követően azonban Európában lefordultak a vezető részvényindexek, és a magyar tőzsde is nagyobb mínuszban van. Az esés pedig a délutáni órákban tovább folytatódott, miután a vártnál jóval erősebb kiskereskedelmi adatok érkeztek Amerikából, ami tovább erősítette azon várakozásokat, hogy a Fednek a vártnál tovább kell kitartania szigorúbb monetáris politikája mellett, így később kezdődhetnek a kamatcsökkentések is. Emellett hírek érkeztek arról is, hogy a Fitch amerikai bankokat minősíthet le.

2023. augusztus 15. 22:00 Megosztás Mínuszban zárt minden Mindhárom fontosabb amerikai részvényindex mínuszban zárta a napot. A Dow Jones 1,02%-ot, az S&P 500 1,16%-ot, a Nasdaq pedig 1,14%-ot gyengült. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés