Előfizetői tartalom

Egy nagy baj van a legdrágább városi Skodával

A jelenlegi tudásunk szerint a leggyorsabb utcai, városi autó a Skodától most az Enyaq Coupé RS teljesen elektromos, 299 lóerős modellje, amit egy héten és 600 kilométeren át teszteltünk. Ez alatt az idő alatt egyértelműen kijöttek előnyös tulajdonságai: sportosságából fakadóan nagyon kellemes vezetni, a magyar utakra is kiváló, rendkívül feltűnő jelenség és a belső is már más szintet képvisel, mint eddig. Kérdés azonban, hogy az érzékeinkre ható tényezők le tudják-e győzni az autóvásárlók racionális énjét és annak központi mértékét, az árat.

Fontos megjegyezni már a cikk elején a címre reflektálva, hogy a gyorsulás tekintetében hasonló értéket tud felmutatni a Skoda legújabb elektromos modellje, mint a 2 ezres benzines Octavia VRS friss változata. Mindkét modell hivatalosan 6,5 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet (valószínűleg nem véletlenül csinálta így a gyártó). A nem hivatalos tesztversenyek is azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés