Előfizetői tartalom

Lefordult az S&P, a Dow 170 pontos mínusszal zárt

Portfolio
A napok óta tartó esés után tegnap jelentős felpattanást láttunk az amerikai tőzsdéken, elsősorban a technológiai részvények vezetésével. Ez utóbbi részben annak is volt köszönhető, hogy a befektetők már készülnek az Nvidia héten esedékes gyorsjelentésére, így tegnap 8,5 százalékot emelkedett a chipgyártó árfolyama. Mindez annak ellenére következett be, hogy az amerikai 10 éves hozam 4,34 százalékig, vagyis 16 éves csúcsra emelkedett. Ezt követően az ázsiai piacokon is nagyrészt emelkedtek, és Európában is határozott pluszban zártak a tőzsdék. A magyar piac ma újabb történelmi csúcsot döntött, Amerikában viszont elromlott a hangulat.

2023. augusztus 22. 22:02 Megosztás 170 pontos mínuszban zárt a Dow Végül 174 pontos mínuszban, azaz fél százalékkal lejjebb zárt a Dow Jones a tegnapi záróértékéhez képest. Az S&P 500 sem remekelt, a mai kereskedést 0,28%-os mínuszban fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés