Előfizetői tartalom

Elképesztő, ami az Opus részvényeinél folyik

Portfolio
Reggel a Portfolio is beszámolt róla, hogy a nyitást követően az Opus részvényei már közel 20 százalékos mínuszban is voltak, miután június óta már csaknem négyszeresére emelkedtek a cég papírjai. Rövid időre a déli órákban úgy tűnt, hogy megállhat az esés, délután azonban újabb kör következett lefelé, a kereskedés egy pontján pedig már több mint 30 százalékos mínuszban is voltak az Opus részvényei. A kiemelkedő forgalom mellett pedig a volatilitás is jócskán megnövekedett.

Az Opus részvényei jelenleg 21 százalékos mínuszban vannak, a délutáni 282 forintos mélyponton azonban már közel 34 százalékos mínuszban is álltak a vállalat papírjai a tegnapi 424 forintos záróértékhez képest. A forgalom is jócskán átlagon felül alakul. A nap eddigi részében már közel 4 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei, ezzel pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés