Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom húzza a BUX-ot

Portfolio
A kereskedési idő felénél a Richter kivételével az összes hazai blue chip emelkedik, legnagyobb mértékben pedig a Magyar Telekom papírjai emelkedtek a nap eddigi részében. A hazai midcapek közül kiemelendő a Rába. A tegnapi második negyedéves gyorsjelentést követően a délelőtti órákban már 30 százalék körüli pluszban is voltak a vállalat részvényei.

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,6 százalékos pluszban van. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés