Előfizetői tartalom

A Rába és az Opus vitte a prímet a magyar tőzsdén

Portfolio
A nemzetközi hangulatromlás ellenére pluszban zárta a napot a BUX. A hazai blue chipek közül egyértelműen a Magyar Telekom volt a nap sztárja, ami pedig a midcapeket illeti, a Rába és az Opus is egyaránt 15 százalék feletti pluszban zárta a napot, előbbi a vártnál erősebb második negyedéves számoknak köszönhetően, utóbbi pedig a tegnapi méretes esést követően.

Ma a BUX-index 0,5 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés