Előfizetői tartalom

Mátrai Károly, az MVM, és Szabó Gergely, a MET vezetője is előad a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Portfolio
Mátrai Károly, az MVM vezérigazgatója, és Szabó Gergely, a MET Central Europe regionális elnöke is elfogadta a Portfolio felkérését az október 5-i Energy Investment Forum konferenciára, így a nyitó szekcióban tartanak előadást az Európai Bizottság energiapiaci főigazgató-helyettese, Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Juhász Edit, az Energiahivatal elnöke után. Nagy nevek, a legfontosabb témák átbeszélése – még néhány napig early bird áron itt regisztrálhat az év egyik legrangosabb energetikai, energiapiaci konferenciájára. A programunkat, az előadók és panelbeszélgetők neveit folyamatosan frissítjük a konferencia aloldalán.

Már csak néhány hét, és október 5-én jön a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciája a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. Az első szekciót az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés