FONTOS Kiderült, mennyi fizetnek a gazdagok azért, hogy mások fialtassák a vagyonukat
 
Előfizetői tartalom

Megszólalt Jerome Powell, mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Portfolio
Tegnap még úgy tűnt, hogy az Nvidia kifejezetten erős gyorsjelentése újra elindíthatja a ralit az amerikai tőzsdéken, viszont ehhez képest egy komolyabb lefordulás jött a piacon. Ez arra utal, hogy a befektetők inkább kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak Jerome Powell amerikai jegybankelnök mai Jackson Hole-i beszéde előtt. Az amerikai tőzsdéken látott lefordulás ma reggel az ázsiai piacokon is éreztette a hatását, Európában viszont inkább kivárásra játszottak a befektetők, bár délutánra elkezdett javulni a hangulat, miközben az amerikai tőzsdék is mérsékelt emelkedést mutatnak. Délután aztán elhangzott Jerome Powell beszéde, amelyet követően a vezető amerikai indexek elkezdték visszaadni a korábbi emelkedést.

2023. augusztus 25. 21:53 Megosztás Erősödtek az amerikai indexek Erősödtek pénteken az amerikai részvények, miután Jerome Powell jegybankelnök Jackson Hole-ban, a jegybank szokásos konferenciáján elmondott szavai erősebb gazdasági növekedésre utalnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés