Előfizetői tartalom

Apu vedd meg! - Magadnak

B.Z.
Hétvégén egy hosszabb tekerés közben egy siklóernyőpályához tértem be meginni egy jól megérdemelt Stiegelt, jó idő, nagy élet volt.  A parkolóban egyetlen autót néztem meg, egy régi Land Rover Defendert. Az egyik legmarkánsabb autó, amit valaha csináltak, annak ellenére, hogy viszonylag kevés szaladgál belőle az utakon, mindenki ráismer.

Pár autómárkának jó áll a kor, egy régi 911-esnek vagy Defendernek az az üzenete, hogy én már akkor is ezzel jártam, amikor te még a pöttyöst pattogtattad. Lehet, hogy a sors keze, de akkoriban járt nálam teszten egy új Defender, a legnagyobb 130-as. Amikor átvettem, kicsit féltem, mert kétfajta legendás autó van, a legendásan jó és a legendásan rossz, amit csak a marketing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés