Előfizetői tartalom

Egy év után visszatért a tőzsdére a hírhedt részvény, nem volt benne köszönet

Portfolio
Egy év után újraindult a kínai ingatlanpiaci válság egyik főszereplője, az Evergande Group részvényeinek kereskedése a tőzsdén, de nem volt benne köszönhet, óriási zuhanással kezdték a napot a papírok. A cég továbbra is veszteséges és csökken a készpénzállománya, de hamarosan eldőlhet a sorsa, ugyanis a jövő hónapban döntés születhet az adósságátütemezésről.

Az óriási eladósodottságáról elhíresült kínai ingatlanfejlesztő, az Evergrande Group veszteséges félévről számolt be ma reggel, bár a bevételek növekedésének köszönhetően csökkent a vesztesége az egy évvel korábbi szinthez képest: nettó vesztesége januártól júniusig 33 milliárd jüan (4,53 milliárd dollár) volt, szemben a bázisidőszak 66,4 milliárd jüanos veszteségével....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés