Előfizetői tartalom

Elárulta a Mol-vezér a magas üzemanyagárak egyik fontos okát

Portfolio
„Jelenleg a piaci benchmark árnak ötszörösét fizetjük szállítási költségként Horvátországban és három és félszeresét fizetjük Ukrajnában. Elolvasták ők is, hogy milyen uniós szabályozások vannak és ennek megfelelően léptek is egyet” – fedte fel a Molra háruló komoly szállítási költség terhet a szombati Tranzit Fesztiválon Hernádi Zsolt.

A Mol elnök-vezérigazgatója a HírTv Youtube csatornájának tudósítása szerint emlékeztetett rá, hogy mind Ukrajnából a Barátság kőolajvezetéken, mind Horvátország felől az Adria vezetéken keresztül vásárol a Mol kőolajat, és ezeken az említett sokszoros költségtöbbletet kell kifizetniük a nemzetközi összevethető árakhoz képest. Bár nem mondta ki tételesen, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés