Előfizetői tartalom

Erősen indították a hetet a tőzsdék

Portfolio
Kedvező hangulatban zajlott ma a kereskedés az európai tőzsdéken, miután pénteken pluszban zártak az irányadó amerikai indexek és az ázsiai tőzsdék is felfelé vették az irányt ma reggel azt követően, hogy Kína fontos tőzsdei élénkítő lépéseket jelentett be a hétvégén. Az amerikai piacokon is kitartott a lendület, pluszban zártak a vezető tengerentúli indexek. A hétfő nyugodt volt makrofronton, holnap azonban beindul az élet, jön az MNB kamatdöntése, amelytől 100 bázispontos kamatcsökkentést várnak az elemzők.

2023. augusztus 28. 22:00 Megosztás Jó lett a zárás A kereskedés utolsó részében ismét megjöttek a vevők, így a zárásig kitartott az emelkedés az amerikai tőzsdéken. A Dow és az S&P 500 0,6 százalékos pluszban zárt, míg a Nasdaq 0,7 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés