Előfizetői tartalom

Nem várt dolog miatt drágulhatnak a repülőjegyek

Portfolio
Kína lehetett az utolsó hiányzó láncszem a globális légiközlekedés fellendülésében, de miután a koronavírus elleni szigort feladta az ország, kínaiak milliói szállhatnak újra repülőre. A folyamat már elkezdődött, a légiforgalom erőteljesen növekszik Ázsiában, a rossz hír, hogy a jelenlegi piaci környezetben valószínűleg ez a repülőjegyek drágulásához vezethet – írja a Bloomberg.

A Flight Master adatai szerint Kínában a heti repülőjáratok száma az augusztus 20-kal végződő héten már 13 százalékkal meghaladta a koronavírus-járvány előtti szintet. A nemzetközi utazások is fellendülőben vannak, az októberi nemzeti ünnep időszakára szóló külföldi csoportos utak foglalása több mint a háromszorosára nőtt mostanra az egy hónappal korábbi szintről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés