Előfizetői tartalom

Soha nem látott lakásbiztosítási kampányt készít elő a kormány, íme a legfontosabb részletek

Portfolio
Több mint 3 millió biztosítási szerződést, vagyis a teljes lakásbiztosítási piacot érinti a jövő év elején lebonyolításra kerülő lakásbiztosító váltási kampány. A GFM által a témában kiadott jogszabályértelmezés rendezi a nyitott kérdéseket, de ugyanakkor komoly feladat elé is állítja a szektort. A témát körüljáró Biztosítási Elemző Központ Kovács Zsolt miniszteri biztos véleményét is kikérte a témában.

Future of Finance 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciáján, nem érdemes lemaradni a rendezvényről! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés A 25/2023-as számú kormányrendelet hamarosan egy rendkívüli, egy hónapig tartó felmondási lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés