Előfizetői tartalom

Horror áramszámla jött az MVM-től, de sztornózták

Portfolio
Öt évig elmaradt az áramdíj szerepeltetése a számlán a korábbi szolgáltatóváltás nyomán, aztán az éves leolvasás után a minap 37,7 millió forintos áramszámlát kapott a Telex egyik olvasója, de a hosszas utánajárás után a történet vége az lett, hogy ezt sztornózták, mert előtte már befizette az elmaradt áramdíjak 380 ezer forintos tételét. Ugyanez az olvasó a gázszámla terén is kálváriát járt be a hosszas személyes ügyintézés során, amelynek a vége az lett, hogy a 400 ezres gázszámlából az MVM 370 ezret elengedett.

A cikk kitér az átalányban fizető gázfogyasztók problémás helyzetére is, ha az éves leolvasásuk a tavaszi hónapok óta volt, mert elfogyhatott már az éves kedvezményes rezsikeretük, így beléphetett a számlaképbe a 7,5-szeres gázár. Ezzel kapcsolatban azokra a vádakra is reagáltatták az MVM-et, miszerint szakmai informatikai hiba állhat a számlázási anomália mögött, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés