Előfizetői tartalom

Nagy visszaesés a Duna House-nál, de elindulhat kifelé a gödörből a cég

Portfolio
A fordulatról szólt a második negyedév a Duna House számára, ami azt a narratívát erősíti, hogy az idei év első három hónapja valóban mélypontot jelenthette a vállalat számára. Ugyan az árbevétel és a profit jelentős esést szenvedett el a tavalyi évhez, az első negyedévhez képest már látszik a javulás. A menedzsment optimista, várakozásaik szerint az év második fele erősebb lesz az elsőnél, a korábbi előrejelzést pedig megerősítették.

Csökkenő árbevétel A csoport 7,1 milliárd forintos árbevételt jelentett a második negyedévre vonatkozóan, ami a tavalyi év azonos időszakához képest 21 százalékos visszaesést jelent. Az országok szerinti bontást tekintve az összes piacon visszaestek a cég bevételei a bázishoz képest: az olasz Hgroup (amely csoport bevételének 60 százalékát adta) árbevétele az egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés