Előfizetői tartalom

Nincs fék, tovább nőtt az AutoWallis

Portfolio
A régiós és a magyar autópiacnál is jobban zárta első félévét az AutoWallis a csoport diverzifikált működésének és erős növekedési stratégiájának köszönhetően. A vállalat árbevétele 48, EBITDA-ja 50, míg nettó eredménye 84 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest az idei első félévben. Mindezeknek köszönhetően az AutoWallis egy részvényre jutó nyeresége 85 százalékkal 17 forintra ugrott.

Az AutoWallis Csoport újabb erős félévet zárt, teljesítménye jelentősen felülmúlta nemcsak a magyar, hanem a régiós és EU-s autópiac átlagát is. Miközben a vállalat releváns piacain az új személygépkocsi forgalomba helyezések száma az idei év első felében az EU piacain tapasztalhatóhoz hasonló, közel 16 százalékos növekedést mutatott 2022 azonos időszakához képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés