Előfizetői tartalom

Szivárognak a részletek a Lidl árazásáról

Portfolio
Nemrég derült ki, hogy a Lidl áruházak parkolóiban elhelyezett elektromos töltők, melyekről eddig ingyenesen lehetett tölteni az elektromos autókat, fizetősek lesznek. Hivatalosan a Lidl még nem tette közzé a töltési díjakat, ám a Villanyautósok.hu szakportál kiszúrta, hogy a Mobiliti applikációban már megjelentek a roaming díjak két töltő esetén.  

A lap felidézi, hogy a Lidlnél a töltés a Lidl Plus applikációval, a Lidl honlapjáról, valamint roamingban lesz indítható. A Mobiliti applikációban már megjelentek a roaming díjak két töltő esetén. A Mobilitinél megszokott 500 forintos töltésindítási díjon felül AC töltésnél 230 Ft/kWh, DC töltésnél pedig 260 Ft/kWh energiaalapú díj fizetendő. Érdekesség, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés