Előfizetői tartalom

Formában a magyar tőzsde, ralizik az Opus

Portfolio
Lassan indul be a kereskedés a tőzsdéken a héten, hiszen az USA-ban ma a munka ünnepe miatt kereskedési szünnap lesz, így a globális kereskedési volumen várhatóan visszafogott lesz. Az ázsiai piacok emelkedtek ma, részben az ingatlanrészvények felpattanásának köszönhetően, miután a problémákkal küszködő Country Garden engedélyt kapott rá, hogy elhalassza a kuponkifizetés időpontját az egyik belföldi kötvényén. A pozitív ázsiai hangulat Európára is átterjedt, így nap első felében emelkedtek a vezető indexek, azonban délutánra alább hagyott a lendület.

2023. szeptember 04. 16:36 Megosztás Iránykeresés Az amerikai piac hiányában kevesebb impulzus érte ma az európai tőzsdéket, és délutánra gyakorlatilag teljesen elolvadt a nap korábbi részében látott emelkedés, így jelenleg leginkább csak iránykeresés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés