Előfizetői tartalom

Botrány robbant ki, távozik a világ legbiztonságosabb légitársaságának vezetője

Portfolio
A tervezettnél két hónappal korábban távozik posztjáról Alan Joyce, a Qantas Airways vezérigazgatója a vállalat jogszerűtlen jegyértékesítései kapcsán kirobbant botrány közepette. A vállalatot 15 éven át vezető Joyce korai távozásával, akit a munkahelyek leépítése és más ellentmondásos döntések miatt már korábban is bírálatok értek, a Qantas célja, hogy visszaállítsa a légitársaságba vetett bizalmat - írja a Reuters.

A világ legbiztonságosabb légitársaságának tartott, és az utasok által a világ egyik legjobb légitársaságának megszavazott ausztrál légitársaság, a Qantas Airways bejelentette, hogy a régóta hivatalban lévő vezérigazgatója előrébb hozza távozását az illegális jegyeladásokról szóló vádak közepette. Alan Joyce, aki 15 évig vezette a vállalatot, eredetileg novemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés