Előfizetői tartalom

Máris bejelentést tett a Waberer's a Posta Biztosítók eladásának a hírére

Portfolio
Megszüntette a stratégiai együttműködési lehetőségek vizsgálatáról szóló júliusi szándéknyilatkozatot a Waberer's International és a két Posta Biztosító többségi tulajdonosa, tekintettel arra, hogy a friss bejelentés szerint értékesíteni kívánja az állam utóbbiak többségi tulajdonát. A kiírás paramétereitől függően megvizsgálják ugyanakkor az értékesítési folyamatban történő részvétel lehetőségét.

A Waberer’s International Nyrt. tőzsdei közleménye felhívja a figyelmet, hogy a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye szerint a Magyar Állam 100 százalékos tulajdonában álló Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. a Magyar Posta Biztosító Zrt. illetve Magyar Posta Életbiztosító Zrt. társaságokban lévő 66,9%-os tulajdonrészét nyílt versenyeztetési eljárás keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés