Előfizetői tartalom

Megérkezett az Alfa Biztosító: a klímaváltozás itt van, egy-két hónap alatt a feje tetejére állhat az egész év

Portfolio
A VIG csoport Kelet-Európát tekinti fő piacának, nem véletlen, hogy a terjeszkedés során is elsősorban ebben a régióban gondolkodtak – hangzott el az Alfa Biztosító mai sajtótájékoztatóján. Az Aegon-Alfa névváltás egyben stratégiai változásokat is hoz, igyekeznek minél inkább elmozdulni a klasszikus biztosítási tevékenységtől. Az alapkezelőnek nemzetközi szerepet szánnak, Zatykó Péter elnök-vezérigazgató pedig kitért arra is, hogy bár sokat veszthet a biztosító a jövő márciusi lakásbiztosítási kampány miatt, állnak elébe a versenynek.

Future of Finance 2023 A biztosítási piacot érintő változásokkal és a jövőbemutató témákkal jövünk a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferencián. Gyere el te is! Információ és jelentkezés Új név, új tervek Lehel Gábor, a Vienna Insurance Group (VIG) igazgatósági tagja a sajtótájékoztatón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés