Előfizetői tartalom

Olyan ütést kapott az Apple Kínában, amibe beleremegtek a tőzsdék

Portfolio
Az Apple árfolyama jelentősen esett csütörtökön, miután jelentések szerint Kína kiterjesztette a kormányzati alkalmazottakra az iPhone-használatára vonatkozó korlátozásokat. A döntés felerősítette a Washington és Peking közötti feszültség eszkalálódásának pénzügyi hatásaival kapcsolatos félelmeket, és a tőzsdéken is hullámokat vert.

Tegnap az Apple árfolyama egy ponton 5 százalékos mínuszban is járt, mielőtt ledolgozta volna az esés egy részét a zárás előtt. Az esést azok a jelentések váltották ki, melyek szerint Kína kiterjesztette az iPhone-használat korlátozását a kormányzati alkalmazottakra az amerikai vállalat egyik legnagyobb piacán. Az Apple esésének hatása az egész amerikai részvénypiacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés