Előfizetői tartalom

Súlyos hibát fedeztek fel az androidos telefonokban, ezt kell tenni a felhasználóknak

Portfolio
A Google havonta ad ki biztonsági frissítéseket az Android rendszerhez, ezek a frissítések időről időre tartalmaznak javításokat a legmagasabb súlyossági besorolású problémákra. Most a legfrisebb biztonsági közleményében a Google azt írta, hogy bizonyíték van arra, hogy a magas súlyossági besorolású (név szerint a CVE-2023-35674 hiba) "korlátozott, célzott kihasználás alatt állhat" - számolt be a Zdnet.com. 

Banking Technology 2023 A banki kiberbiztonság témaköréről is szó lesz a Portfolio november 7-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az említett probléma egy nulladik napi sebezhetőség, ami azt jelenti, hogy korábban senki sem ismerte, aki képes lett volna a javítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés