Előfizetői tartalom

Új néven működik az Eurofleet

Portfolio
2021 áprilisában a japán MHC Mobility akvirálta az EuroFleet Zrt.-t, a márkanév váltás az egyesülési folyamat következő lépése. A személyre szabott flottakezelési szolgáltatások továbbra is prioritást élveznek, míg az MHC Mobility immár a magyar piacon átfogó kínálattal van jelen - tájékoztatta a flottakezelő a Portfolio-t.

Az MHC Mobility a Mitsubishi HC Capital Inc. része, ami a világ egyik legnagyobb és legdiverzifikáltabb pénzügyi csoportja, több mint 60 milliárd GBP vagyonnal. A páneurópai mobilitási csoport Európa kilenc országában működik, és több mint 37 ezer járművet kezel. Közleményük szerint a cég teljes körű flottaszolgáltatást nyújt Magyarországon. A társaság portfóliója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés