Előfizetői tartalom

Ki nem találnád, melyik ország jár az élen a digitális banki csatornák használatában

Portfolio
Érdekes módon nem egy nyugati ország áll az élen a digitális banki csatornák használatát tekintve: az első hely ugyanis Törökországé, de talán még meglepőbb, hogy a második helyen pedig Nigéria áll - derült ki a Portfolio Követeléskezelési trendek 2023 konferenciáján tartott előadásból. A második szekcióban szó volt arról is, hogy a ChatGPT milyen szerepet tölt be az üzleti életben.

A Portfolio Követeléskezelési trendek 2023 konferenciájának második szekcióját Győrfi Gábor, a QUALCO üzletfejlesztési igazgatója nyitotta meg, és egyebek mellett a modern követeléskezelés digitális csatornáiról beszélt: A szakértő kiemelte, hogy a gazdaságnak fontos eleme a hitelpiac, így amennyiben az nem működik megfelelően, annak széleskörű hatása lesz. Főleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés